A T E N Ț I E!
Orice material de presă (Comunicat de presă, Documentar de presă, Informare de presă, Anunț de presă) emis de către Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) și de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reprezintă un document de informare a mass-media. Având în vedere acest aspect, materialele de presă NU conțin termeni tehnici, informații de specialitate, exprimări tehnice riguroase, metodologie de primire, evaluare sau selecție a proiectelor, astfel încât să permită asimilarea facilă a informației de către destinatarul documentului: MASS-MEDIA.

Materialele de presă nu sunt opozabile niciunui document oficial al AFIR și APIA, respectiv proceduri de lucru sau anunțul de lansare a sesiunii de proiecte, publicat pe acest portal.

Totodată, materialele de presă, prin informațiile pe care le furnizează, nu pot influența procesele de primire, evaluare, selecție, contractare, efectuare plăți, verificări etc. ale AFIR și APIA, acestea putând fi modificate doar prin documente oficiale emise de către departamentele abilitate, avizate și aprobate de către conducerea AFIR și APIA

  201O3306 pensiune ppt

CPresa AFIR

 

Informari plati directe